Etkinlik Hakkında

“Varlığın Temeli Titreşimdedir”
“Karnatik Müzik Konseri“ / Güney  Hindistan Klasik Müziği 

 

Sanatçılar:

Ramesh JettyVokal

Jayaram Kikkeri  - Flüt

Ramakrishnan Neelamani  - Perküsyon

Haribabu Balan Puttamma  Perküsyon

Shantala Shivalingappa - Sanat Yönetmeni

 

Dünyanın en renkli, en şaşırtıcı ve çarpıcı ülkelerinden Hindistan’dan gelen dört usta müzisyen Cso Ada Ankara’da dinleyicilerin ruhunda evrensel titreşimler yaratacak, son derece ender bir karnatik müzik konserine davet ediyor…


“Varlığın temeli ses olan titreşimdedir ve bu her insan tarafından deneyimlenebilir. Bugün bile müzik, kalbinize dokunarak varlığınızı dönüştürebilecek yoğun bir deneyim olarak yaşanmaktadır” diyor Hintli müzisyenler…


Bu konser Güney Hindistan'dan herbiri kariyerinde önemli başarılar elde etmiş muhteşem dört hintli klasik müzisyenin sanatı ve mükemmelliği aracılığıyla bunu ilk elden yaşamak için kaçırılmaz bir davet…


Türkiye’deki ilk konserini verecek olan ve sanat yönetmenliğini ünlü dansçı Shantala Shivalingappa’nın yaptığı  “Sangita” topluluğu, repertuvarından özenle seçtiği duygulu melodiler, canlı ritmler ve büyülü renklerden oluşan özel seçkiyi değerli sanatseverlerle paylaşmak üzere 30 Kasım 2022 tarihinde saat 20.00’da CSO Ada Ankara Ana Salon’a geliyor.

Etkinlik Kuralları

• 6 yaş üzeri bilete tabidir. 6 yaş ve altı etkinliğe alınmamaktadır (çocuk etkinlikleri hariç).

• Konsere geç gelen izleyiciler alkış arasında içeri alınacaktır. Geç kalan izleyiciler, önceden yerine oturmuş izleyicileri rahatsız etmeyecek ve salon düzenini bozmayacak şekilde uygun koltuklara yönlendirilecektir.

• Misafirlerin belirtilen oturma düzenine uyması zorunludur. Etkinlik boyunca yer değişikliği yapılamaz!

• Konser salonları, CSO mağaza ve CSO1826 Sergi Alanı’na yiyecek veya içecekle girmek yasaktır.

• Konser salonuna giriş yapıldıktan sonra, zorunlu haller dışında, konser salonundan çıkış yapılamamaktadır. Zorunlu çıkış yapan ziyaretçilerimiz görevli personelin yönlendirmesi ile alkış arasında salona girebilecektir.

• Konser ve etkinlik biletleri iptal işlemleri biletinial tarafından etkinlik saatinden 48 saat öncesine kadar yapılabilmektedir.

• Konser çıkışlarında yoğunluk yaşanmaması için aracınıza binmeden önce otopark ücretlerini ödeme noktalarından ödeyebilirsiniz.