Etkinlik Hakkında

Roman Simovic keman

 

Sekiz Oscar ödüllü efsanevi “Amadeus” filminin dünyaca ünlü topluluğu Cso Ada Ankara’da!

Müzik direktörlüğünü  ünlü kemancı Joshua Bell’in  yaptığı İngiltere’nin ve dünyanın en sevilen  oda orkestralarından Academy of Saint Martin in the Fields  birbirinden güzel eserlerden oluşan  bir program ile Ankara’da! 

Konserin solisti başarılı  kariyerine dünya çapında devam eden  Londra Senfoni Orkestrası’nın birinci kemancısı Roman Simovic.

Vadim Repin, Leonidas Kavakos, Yuja Wang, Schlomo Mintz, Mischa Maisky, François Leleux, Janine Jansen gibi sanatçılarla çalışan, Valery Gergiev, Antonio Pappano, Daniel Harding, Gianandrea Noseda, Kristian Jarvi ve  Pablo Heras Casado gibi ünlü şeflerle konserler veren Roman Simovic 1709 yapımı Stradivarius keman kullanıyor.

Bir tarafta Oscar ödüllerine doymamış Amadeus filminin tüm parçalarını seslendiren   olağanüstü bir oda müziği topluluğu, diğer tarafta evrensel besteciler Çaykovski, Piazzolla ve Strauss’un çok sevilen eserleri ve nefes kesici bir keman virtüözü…

 Academy of Saint Martin in the Fields ve Maestro Roman Simovic sanatseverlere büyüleyici bir konser sunmak üzere 2 Şubat 2023 saat: 20.00’da Cso Ada Ankara Ana Salon’da.  

 

Program: 

A. Piazzolla ( 1921-1992) Buenos Aires’te Dört Mevsim

İlkbahar  – Yaz – Sonbahar – Kış

R. Strauss ( 1864 – 1949) “Sextett“ Capriccio Operası’ndan Op. 85, TrV 279

ARA

P.I. Çaykovski (1840 – 1893) : Yaylı Çalgılar İçin Serenad, Do majör Op. 48

Pezzo in forma di sonatina. Andante non troppo - Allegro moderato

Valse. Moderato. Tempo di Valse

Elegia. Larghetto elegiaco

Finale (Tema russo). Andante - Allegro con spirito 

Etkinlik Kuralları

• 6 yaş üzeri bilete tabidir. 6 yaş ve altı etkinliğe alınmamaktadır. (Çocuk etkinlikleri hariç)

• Konsere geç gelen izleyiciler alkış arasında içeri alınacaktır. Geç kalan izleyiciler, önceden yerine oturmuş izleyicileri rahatsız etmeyecek ve salon düzenini bozmayacak şekilde uygun koltuklara yönlendirilecektir.

• Misafirlerin belirtilen oturma düzenine uyması zorunludur. Etkinlik boyunca yer değişikliği yapılamaz!

• Konser salonları, CSO mağaza ve CSO1826 Sergi Alanı’na yiyecek veya içecekle girmek yasaktır.

• Konser çıkışlarında yoğunluk yaşanmaması için aracınıza binmeden önce otopark ücretlerini ödeme noktalarından ödeyebilirsiniz.

• Konser salonuna giriş yapıldıktan sonra, zorunlu haller dışında, konser salonundan çıkış yapılamamaktadır. Zorunlu çıkış yapan dinleyicilerimiz görevli personelin yönlendirmesiyle alkış arasında salona girebilecektir.

Bilgi : CSO Ada Ankara’daki otopark ve salon girişlerinde yaşanan yoğunluktan etkilenmemeniz adına konser ve/veya etkinlik öncesi alana erken gelmenizi önemle rica ederiz.

Galeri