Etkinlik Hakkında

Dave Holland kontrbas
Kevin Eubanks gitar
Eric Harland davul
 

Dave Holland, tüm türlerdeki müziğin varoluşuna dair olan tutkusu ve devamlı yenilikçi müzik toplulukları ile işbirlikleri yaparak, yeni müzik dünyaları yaratmaya kendini adaması ile 50 yılı aşkın profesyonel kariyerini sürdüren bir basçı, besteci ve grup lideridir. Bu hayranlık uyandırıcı kariyeri, birden fazla Grammy ödülü ve 2017'de NEA Caz Ustası unvanı da dahil olmak üzere, kendi alanında en yüksek ödüllere layık görülmüştür. Kendisine eşlik edecek olan Kevin Eubanks, 45 adet albüme imza atmış, 1992-2010 yılları arasında The Tonight Show ile sahnede yer almış, Amerikalı bir caz ve füzyon gitaristi ve bestecisidir. Eric Harland ise 2’si solo olmak üzere 30’u aşkın albümde yer almış, Amerika’lı bir Caz bateristidir.

Dünyaca ünlü ve birçok ödüle layık görülen Dave Holland Trio, 16 Mart 2023 Perşembe günü 20.00’da CSO Ada Ankara’da seyircisiyle buluşmaya geliyor.

"Daha basit öğelerle birlikte daha karmaşık öğeler gibi birden çok düzeyde var olan müzikleri yaratmaya çalışıyorum." (Dave Holland)

Etkinlik Kuralları

• 6 yaş üzeri bilete tabidir. 6 yaş ve altı etkinliğe alınmamaktadır. (Çocuk etkinlikleri hariç)

• Konsere geç gelen izleyiciler alkış arasında içeri alınacaktır. Geç kalan izleyiciler, önceden yerine oturmuş izleyicileri rahatsız etmeyecek ve salon düzenini bozmayacak şekilde uygun koltuklara yönlendirilecektir.

• Misafirlerin belirtilen oturma düzenine uyması zorunludur. Etkinlik boyunca yer değişikliği yapılamaz!

• Konser salonları, CSO mağaza ve CSO1826 Sergi Alanı’na yiyecek veya içecekle girmek yasaktır.

• Konser çıkışlarında yoğunluk yaşanmaması için aracınıza binmeden önce otopark ücretlerini ödeme noktalarından ödeyebilirsiniz.

• Konser salonuna giriş yapıldıktan sonra, zorunlu haller dışında, konser salonundan çıkış yapılamamaktadır. Zorunlu çıkış yapan dinleyicilerimiz görevli personelin yönlendirmesiyle alkış arasında salona girebilecektir.

Bilgi : CSO Ada Ankara’daki otopark ve salon girişlerinde yaşanan yoğunluktan etkilenmemeniz adına konser ve/veya etkinlik öncesi alana erken gelmenizi önemle rica ederiz.