Etkinlik Hakkında

Roberto Cacciapaglia piyano
 

Klasik müziği deneysel elektronik tınılarla harmanlayarak oluşturduğu kendine has müziğiyle uluslararası çapta ün sahibi olan Roberto Cacciapaglia, gerçek sound’un ve gerçek besteciliğin sırlarını keşfettiği başarılarla dolu kariyerinde yeni arayışlarından vazgeçmiyor. Her zaman yeni tınılara ve ilhama aç müziğiyle limitlerin dışında, duygusal bir cevher üretmenin peşinde.

Cacciapaglia bugün Teatro Comunale di Bologna, Milano Konservatuvarı, Accademia di Santa Cecilia of Rome ve Berliner Festspiele gibi dünyanın en ünlü sayılı sahnelerinde biletleri günler önceden tükenen şovlara imza atıyor.

2016 tarihli en güncel albümü ATLAS’ı Believe Digital etiketiyle yayınlayan Cacciapaglia, 28 şarkılık üretiminde yayınlanmamış 2 parça ve David Bowie anısına enstrümantal versiyonunu yayınladığı “Starman” ile eleştirmenlerden tam not aldı.

Genç yeteneklere kendilerini keşfetmeleri için ilham ve kaynak sağlayan Educational Music Academy’nin de kurucusu olan Cacciapaglia’nın 2015 tarihli Expo Milano’da “Tree of Life” görsel işitsel şovu için yaptığı bestesi YouTube’da izlenme rekorları kırdı.

Sanatçının geçtiğimiz günlerde yayınladığı London Sleeps adlı parça İtalya ve İngiltere'de klasik müzik listelerinde 1. sıraya yükseldi. Roberto Cacciapaglia uzun bir aradan sonra güncel repertuarı ile tekrardan 5 Mart'ta CSO Ada Ankara Ana Salonda Ankara seyircisiyle buluşuyor. 

Etkinlik Kuralları

• 6 yaş üzeri bilete tabidir. 6 yaş ve altı etkinliğe alınmamaktadır. (Çocuk etkinlikleri hariç)

• Konsere geç gelen izleyiciler alkış arasında içeri alınacaktır. Geç kalan izleyiciler, önceden yerine oturmuş izleyicileri rahatsız etmeyecek ve salon düzenini bozmayacak şekilde uygun koltuklara yönlendirilecektir.

• Misafirlerin belirtilen oturma düzenine uyması zorunludur. Etkinlik boyunca yer değişikliği yapılamaz!

• Konser salonları, CSO mağaza ve CSO1826 Sergi Alanı’na yiyecek veya içecekle girmek yasaktır.

• Konser çıkışlarında yoğunluk yaşanmaması için aracınıza binmeden önce otopark ücretlerini ödeme noktalarından ödeyebilirsiniz.

• Konser salonuna giriş yapıldıktan sonra, zorunlu haller dışında, konser salonundan çıkış yapılamamaktadır. Zorunlu çıkış yapan dinleyicilerimiz görevli personelin yönlendirmesiyle alkış arasında salona girebilecektir.

Bilgi : CSO Ada Ankara’daki otopark ve salon girişlerinde yaşanan yoğunluktan etkilenmemeniz adına konser ve/veya etkinlik öncesi alana erken gelmenizi önemle rica ederiz.