Etkinlik Hakkında

Kaan Bıyıkoğlu piyano
Serkan Alagök davul
Ali Rıza Doğan saksafon 
Gökhan Över kontrbas

Ocak ayında verdiği konserle Ankaralı müzikseverlerin büyük beğenisini kazanan İsviçreli yıldız soprano Sarah Pagin 'Yaz Ruhu’nu taşıyan, seyircilerinin kanını kaynatacak bir konserle 19 Temmuz’da CSO ADA Ankara’ya geliyor...

Sarah Pagin büyüleyici sesi ve etkileyici sahne hakimiyeti ile Temmuz’da yine unutulmayacak bir konsere imza atacak...

“Yaz Ruhu”  konseri; pozitif enerji dolu, mutlu bir ruh hali, hafif tembellik ve çok az da olsa sevdiğinden ayrılma temalarının şarkılara döküldüğü  yüksek enerji, biraz nostalji, minik bir doz melankoli içeren ve yazı çağrıştıran şarkılarla sizleri müzikal bir yolculuğa çıkartmayı vaat ediyor.

Sarah, Carmen Operası’ndan seslendireceği iki arya ile hem geceye damga vuracak hem de dinleyicilerini farklı dillerde klasik, caz  ve pop müzikten oluşturduğu benzersiz programıyla tüm Ankaralı müzik severlerin gönüllerini bir kez daha feth edecek…  Sahnedeki  muhteşem ekibin Gershwin’in unutulmaz ‘Summertime’ ı ve swing caz formundaki  'On the sunny side of the street’ performanslarıyla müziğin her türüne ne kadar hakim olduklarını şahit olacaksınız.

Gerschwin’in 'I got rythm ‘ i ya da Mungo Jerry’nin  'In the summertime' gibi ‘ bir zamanlar rekor kırmış unutulmaz şarkıların yanı sıra Sertap Erener’in yaz ayıyla özdeşleşmiş 2001’de dillere pelesenk olan ‘Kumsalda’ şarkısıyla seyircileri bir kez daha feth etmeyi planlıyor…

Bu konser kesinlikle dinleyicilerinin içini kıpır kıpır yapma ve yerlerinde dans etme garantisi veriyor…

Ve bu konseri dinleme ayrıcalığını yakalayacak şanslı dinleyiciler Sarah Pagin yorumuyla unutulmaz ‘ Somewhere over the rainbow’ un caz versiyonu ve Pink Martini’nin gönüllere taht kurmuş « Je ne veux pas travailler »  ile çok farklı duyguları yaşayacaklar...

Birbirinden harika dört müzisyenden oluşan kuartet eşliğinde sahne alacak Sarah Pagin tüm Ankaralı müzikseverleri 19 Temmuz 'Yaz Ruhu’nu CSO ADA Ankara’da yaşamaya davet ediyor.

 

Program :

* Summertime - Gerschwin
* I got rythm -  Gerschwin
* I feel pretty -  Bernstein
* Je ne veux pas travailler - Pink Martini
*" Feeling Good - Nina Simone ( a. Newley & L. Bricusse) " 
* Près des remparts de Séville / Carmen Operası’ndan - Georges Bizet 
* Ll’amour est un oiseau rebelle / Carmen Operası’ndan - Georges Bizet 

-ARA-

* Speak low - Kurt Weill
* On the sunny side of the street - Jimmy McHugh
* In the summertime - Mungo Jerry
* Somewhere over the rainbow - Harold Arlen 
* Tarentelle  'La Danza’  - Gioachino Rossini
* Kumsalda - Sertap Erener

(Bis: Summer in the city -  The Loving Spoonful)


 

Etkinlik Kuralları

• 6 yaş ve altı etkinliğe alınmamaktadır. 6 yaş üzeri bilete tabidir.

• Konsere geç gelen izleyiciler alkış arasında içeri alınacaktır. Geç kalan izleyiciler, önceden yerine oturmuş izleyicileri rahatsız etmeyecek ve salon düzenini bozmayacak şekilde uygun koltuklara yönlendirilecektir.

• Misafirlerin belirtilen oturma düzenine uyması zorunludur. Etkinlik boyunca yer değişikliği yapılamaz!

• Konser salonları, CSO mağaza ve CSO1826 Sergi Alanı’na yiyecek veya içecekle girmek yasaktır.

• Konser çıkışlarında yoğunluk yaşanmaması için aracınıza binmeden önce otopark ücretlerini ödeme noktalarından ödeyebilirsiniz.

• Konser salonuna giriş yapıldıktan sonra, zorunlu haller dışında, konser salonundan çıkış yapılamamaktadır. Zorunlu çıkış yapan dinleyicilerimiz görevli personelin yönlendirmesiyle alkış arasında salona girebilecektir.

Bilgi: CSO Ada Ankara'daki otopark ve salon girişlerinde yaşanan yoğunluktan etkilenmemeniz adına konser ve/veya etkinlik öncesi alana erken gelmenizi önemle rica ederiz