Bilet Al

Etkinlik Hakkında

Efsanevi Elvis Presley tüm dünyada çok saygı duyulan bir yıldız… Milyonlarca insan hala onun zamana direnen müziğinin büyüsünde…

"ELVIS" Senfonik projesinde, çok erken ölen efsanenin en büyük hitlerinin yanısıra neredeyse unutulmaya yüz tutmuş bazı parçaları da yer alıyor. Birçok büyük senfonik cross-over’ların arkasındaki adam ve European Philharmonia Orkestrası'nın sanat yönetmeni ve şefi Walter Proost, bu gösteriyle Kral'ı hak ettiği bir senfonik yorumla onurlandırıyor.

Belçika asıllı Franz Goovaerts, Elvis’in doğum yeri olan Memphis’te 2006 yılında düzenlenen ”Images of the King” Dünya Şampiyonası'nda birincilik ve aynı dönemde ‘Elvis of Europe’da Grand Champion ödüllerini kazandı. Sonraki yıllarda ise Memphis’te düzenlenen Elvis Haftalarının sürekli davetlisi oldu ve onun anısına bestelenen “Walking in Memphis” şarkısının da en önemli yorumcusu oldu.

Konserde, aralarında CC Rider, You are always on my mind, Blue Suede Shoes, Don’t be cruel, Love me tender, The wonder of you, Hurt, Sweet Caroline, In the Ghetto, Suspicious Minds, Yesterday, Falling in Love… gibi popüler Elvis parçalarının yanısıra, şarkıcının fazla bilinmeyen bazı şarkıları de seslendirilecek.

Program
Orchestral Medley
Intro ( Zarathustra) - CC Rider
You are always on my mind
Kentucky train
It Hurts me
Blue Suede Shoes
Love me tender – Falling in Love
It’s now or never
Bridge over troubled water
Don’t be cruel
If I can Dream
Hurt
Sweet Caroline
You’ve lost that loving feeling
Steamroller Blues
My Way
In the Ghetto
The Suspicious Mind
Yesterday
The Wonder of you
Jailhouse Rock

Etkinlik Kuralları

• 6 yaş üzeri bilete tabidir. 6 yaş ve altı etkinliğe alınmamaktadır. (Çocuk etkinlikleri hariç)

• Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası konserlerinde; konser saati başlangıcında kapılar kapanacak ve içeri dinleyici alınmayacaktır. Konsere geç kalan dinleyicilerimiz aralı konserlerde görevli personelin yönlendirmesiyle, konserin ikinci yarısında salona alınacaktır.(Ara olmayan konserlerde geç kalan dinleyiciler konsere alınmayacaktır) Konser başlamadan 10 dakika önce salon içerisinde yerlerinize oturmanızı önemle rica ederiz.

• Misafirlerin belirtilen oturma düzenine uyması zorunludur. Etkinlik boyunca yer değişikliği yapılamaz !

• Konser salonları, CSO mağaza ve CSO1826 Sergi Alanı’na yiyecek veya içecekle girmek yasaktır.

• Konser çıkışlarında yoğunluk yaşanmaması için aracınıza binmeden önce otopark ücretlerini ödeme noktalarından ödeyebilirsiniz.

• Konser salonuna giriş yapıldıktan sonra, zorunlu haller dışında, konser salonundan çıkış yapılamamaktadır. Zorunlu çıkış yapan dinleyicilerimiz görevli personelin yönlendirmesiyle aralı konserlerde konserin ikinci yarısında salona alınacaktır. Ara olmayan konserlerde salona yeniden giriş mümkün değildir.

Bilgi : CSO Ada Ankara’daki otopark ve salon girişlerinde yaşanan yoğunluktan etkilenmemeniz adına konser ve/veya etkinlik öncesi alana erken gelmenizi önemle rica ederiz.