Bilet Al

Etkinlik Hakkında

Burak Tüzün  şef                              
Selva Erdener soprano 
Ahmet Baran kanun                   

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası, Şef Burak Tüzün yönetiminde, 3 Mayıs'ta, çok geniş bir yelpazede pek çok eser üretmiş, müzikseverlerin gönlündeki tahta oturmuş çağdaş Türk bestecimiz Turgay Erdener'in müziklerini dinleyiciyle buluşturacak.

Bestecinin eserlerini en güzel şekilde yorumlayan eşi, Ankara Devlet Opera ve Balesi solist sanatçısı soprano Selva Erdener tarafından Turgay Erdener şarkıları ve bestecinin yazdığı "Afife" bale süitinden bölümler seslendirilecek.

Konserde, geleneksel Türk müziğinin yanı sıra senfoni orkestralarına solist olarak katılan, beş kıtada konserler veren, pop, new age ve caz müziği de yapan, Turgay Erdener'in kendisine ithaf ettiği Kanun Konçertosu'nun dünya prömiyerini gerçekleştiren, ülkemizin önde gelen kanun sanatçısı Ahmet Baran da solist olarak yer alıyor.

Konser Programı:
Turgay Erdener                       
Şarkılarım

Turgay Erdener
“Afife” Bale Süitleri

Etkinlik Kuralları

• 6 yaş ve altı etkinliğe alınmamaktadır. 6 yaş üzeri bilete tabidir.

• Konsere geç gelen izleyiciler alkış arasında içeri alınacaktır. Geç kalan izleyiciler, önceden yerine oturmuş izleyicileri rahatsız etmeyecek ve salon düzenini bozmayacak şekilde uygun koltuklara yönlendirilecektir.

• Misafirlerin belirtilen oturma düzenine uyması zorunludur. Etkinlik boyunca yer değişikliği yapılamaz !

• Konser salonları , CSO mağaza ve CSO1826 Sergi Alanı’na yiyecek veya içecekle girmek yasaktır.

• Konser çıkışlarında yoğunluk yaşanmaması için aracınıza binmeden önce otopark ücretlerini ödeme noktalarından ödeyebilirsiniz.

• Konser salonuna giriş yapıldıktan sonra,zorunlu haller dışında, konser salonundan çıkış yapılamamaktadır. Zorunlu çıkış yapan  dinleyicilerimiz görevli personelin yönlendirmesiyle alkış arasında salona girebilecektir.

• CSO Ada Ankara konser/etkinlik saat, tarih, salon ve programlarında değişiklik yapma hakkına sahiptir.

Bilgi: CSO ADA ANKARA’daki otopark ve salon girişlerinde yaşanan yoğunluktan etkilenmemeniz adına konser ve/veya etkinlik öncesi alana erken gelmenizi önemle rica ederiz.