Etkinlik Hakkında

Çağrı Sertel ‘’ Multiverse’’

Müziğini anlık değişimlere uğratabildiği ve bu değişimi yönetebildiği bir dünya yaratmayı amaçlayan Çağrı Sertel; analog synthler, drum machineler, elektronik keyboardlar ve akustik piyanodan oluşan özel bir kurgu oluşturdu. Hazırladığı setup’ta yer alan akustik piyanoyu effect pedallarından geçirerek unique bir sound elde etti. Kendi yazdığı beatleri ve unique piyano soundunu bir araya getiren Sertel, kendi vokal kayıtlarını da oluşturduğu kompozisyon içerisinde bir enstruman olarak kurguladı.

Enstrumental eklemlenmeler ve farklı sanatçılarla çeşitliliğini arttırarak önümüzdeki aylarda albüm çalışması olarak da dinleyicilerle buluşacak olan Çağrı Sertel “Multiverse” dünyası ile başka bir evrenin kapısını aralıyor. 22 Mayıs 2022 Pazar günü hep birlikte bu yeni dünyaya CSO Ada Ankara'da tanık olalım...

Henüz 12 yaşında aldığı piyano dersleriyle müzik hayatı başlayan Çağrı Sertel, güzel sanatlar lisesinde okuduğu yıllarda kendi şarkılarını yazmaya başladı. Bilgi Üniversitesi Piyano Bölümü’nde okuduğu yıllarda ise Aydın Esen, Ricky Ford, Donovan Mixon, Cengiz Baysal, Can Kozlu ve Selen Gülün ile çalışarak bugünkü kariyerinin temellerini oluşturdu.

2010 yılında “Newborn” ve 2017 yılında “Instant”ı dinleyiciyle buluşturdu. 2020 yılında ilk adımlarını attığı ‘multiverse’ projesinin teklilerini yayınlamaya devam eden sanatçı, 2021 yılında yayınladığı, global dinleme listelerinde yer edinen solo piyano albümü “Kuytu”nun devamı niteliğindeki yeni parçalarını da yayınlamaya devam ediyor.

Aranjör, besteci ve prodüktör kimliğiyle farklı projelere imza atan ünlü piyanist; elektronik, caz ve rock gibi birçok tarzda müzik yapmayı sürdürürken, bir yandan canlı performanslarına devam ediyor.