Etkinlik Hakkında

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası
Bujor Hoinic, şef
Gabriel Croitoru, keman

 

Program
Max Bruch İskoç Fantezisi
George Enescu Romen Rapsodisi No. 1 La Majör Op. 11

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası, 2 Aralık 2022 tarihinde Romanya'nın Ankara Büyükelçiliği ve İstanbul "Dimitrie Cantemir" Rumen Kültür Merkezi'nin katkılarıyla bir konser gerçekleştirecek. Türkiye'de yaşayan Romanyalı Şef Bujor Hoinic yönetiminde gerçekleştirilecek konserde ilk olarak yine Romanyalı ünlü keman sanatçısı Gabriel Croitoru'nun solist olarak yer aldığı Alman besteci Max Bruch'un İskoç Fantezisi seslendirilecek. İkinci bölümde Orkestra, Romanyalı besteci George Enescu'nun Rumen dans müziği ve halk şarkılarından esinlenerek bestelediği La Majör tonundaki ünlü Rumen Rapsodisi'ni seslendirecek.

Değerli Sanatseverler
Bu haftaki konser programımızda seslendirilmesi planlanan George Enescu Orkestra Suiti No.1 do majör Op.9 teknik nedenler sebebiyle  programdan çıkarılmıştır. 
Siz değerli dinleyicilerimizin anlayışı için teşekkürlerimizi sunarız.
CSO Yönetim Kurulu

Etkinlik Kuralları

• 6 yaş üzeri bilete tabidir. 6 yaş ve altı etkinliğe alınmamaktadır (çocuk etkinlikleri hariç).

• Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası konserlerinde; konser saati başlangıcında kapılar kapanacak ve içeri dinleyici alınmayacaktır. Konsere geç kalan dinleyicilerimiz aralı konserlerde görevli personelin yönlendirmesiyle, konserin ikinci yarısında salona alınacaktır.(Ara olmayan konserlerde geç kalan dinleyiciler konsere alınmayacaktır) Konser başlamadan 10 dakika önce salon içerisinde yerlerinize oturmanızı önemle rica ederiz.

• Misafirlerin belirtilen oturma düzenine uyması zorunludur. Etkinlik boyunca yer değişikliği yapılamaz!

• Konser salonları, CSO mağaza ve CSO1826 Sergi Alanı’na yiyecek veya içecekle girmek yasaktır.

• Konser çıkışlarında yoğunluk yaşanmaması için aracınıza binmeden önce otopark ücretlerini ödeme noktalarından ödeyebilirsiniz.


Bilgi: CSO ADA ANKARA’daki otopark ve salon girişlerinde yaşanan yoğunluktan etkilenmemeniz adına konser ve/veya etkinlik öncesi alana erken gelmenizi önemle rica ederiz.