Etkinlik Hakkında

Canaf Lulian vokal
Trifan Costicã trompet
Trifan Craciun trompet       
Ivancea Oprica alto saksafon/ klarnet
Stangaciu Vasile tuba                      
Nastase Sergiu tuba                      
Calin Constantin tenor horn 
Ivancea Laurentiu baritone horn      
Ursu Costel davul
Stehlescu Benedikt perküsyon

 

Fanfare Ciocărlia grubu Balkan üflemeli müziklerini caz, pop ve rock tınılarıyla harmanlama konusundaki benzersiz yetenekleri ve punktan klasiğe uzanan müzikleri ile 25. yıl dönümünü yeni albümüyle kutluyor!
 

Yirmi beş yıl boyunca binlerce gösteri ve dokuz stüdyo albümünden sonra "It Wasn't Hard To Love You” albümleri ile tepe noktalarına ulaşan Fanfare Ciocărlia grubu, Doğu Avrupa nefesli müziğinin neşeli gücünü duyurmak üzere siz sanatseverleri 6 Mayıs 2023 tarihinde saat.20:00’da CSO Ada Ankara Ana Salon’a bekliyor.

 

Etkinlik Kuralları

• 6 yaş üzeri bilete tabidir. 6 yaş ve altı etkinliğe alınmamaktadır. (Çocuk etkinlikleri hariç)

• Konsere geç gelen izleyiciler alkış arasında içeri alınacaktır. Geç kalan izleyiciler, önceden yerine oturmuş izleyicileri rahatsız etmeyecek ve salon düzenini bozmayacak şekilde uygun koltuklara yönlendirilecektir.

• Misafirlerin belirtilen oturma düzenine uyması zorunludur. Etkinlik boyunca yer değişikliği yapılamaz!

• Konser salonları, CSO mağaza ve CSO1826 Sergi Alanı’na yiyecek veya içecekle girmek yasaktır.

• Konser çıkışlarında yoğunluk yaşanmaması için aracınıza binmeden önce otopark ücretlerini ödeme noktalarından ödeyebilirsiniz.

• Konser salonuna giriş yapıldıktan sonra, zorunlu haller dışında, konser salonundan çıkış yapılamamaktadır. Zorunlu çıkış yapan dinleyicilerimiz görevli personelin yönlendirmesiyle alkış arasında salona girebilecektir.

Bilgi : CSO Ada Ankara’daki otopark ve salon girişlerinde yaşanan yoğunluktan etkilenmemeniz adına konser ve/veya etkinlik öncesi alana erken gelmenizi önemle rica ederiz.