Etkinlik Hakkında

24 yaşında daha şimdiden ülkesi Fransa ve Avrupa’nın  yeni kuşak akordeonistleri arasında adından övgüyle söz ettiren üstün yetenekli müzisyen Théo Ould bu sene Fransa’nın en prestijli klasik müzik ödülü olan  “Victoires de la Musique Classique” tarihinde akordeon dalında aday gösterilen ilk sanatçı oldu ve bu başarının ardından prestijli Alpha Classics kayıt şirketiyle anlaştı.
 

Ankara’da ilk konserini verecek olan Théo Ould  Cso Ada Ankara Tarihi Salonu’nda gerçekleşecek solo resitali için son derece renkli ve çağlara yayılan bir program hazırladı. Barok dönemin dahi bestecileri Bach ve Rameau’nun ölümsüz parçaları, Çaykovski’nin çok sevilen Romance’ı, İspanya’nın 19. Yüzyıldaki dünyaca ünlü keman virtüözü ve bestecilerinden Sarasate’nin “ Bohemya Havaları”, Carl Maria von Weber’in ustalık dolu eseri Konzertstück’ten son bölüm, yine İspanya’nın önde gelen müzisyenlerinden katalan besteci Granados’un büyüleyici eseri “ Oriental” ve bandoneonun efsanevi ismi Arjantinli büyük usta Astor Piazzolla’nın çok ünlü iki parçası Chiquilin de Bachin ve Libertango sanatseverlere baştan sona heyecan, coşku ve kıvılcım dolu bir konser vaat ediyor.

 

Program:
R. Campo (1968 -)  Laterna Magica
J. Ph. Rameau (1683 – 1764)  Gavotte et six doubles
J. S. Bach (1685 – 1750) / F. Busoni (1866 – 1924)  Chaconne, Re minör, BWV 1004
P. I. Çaykovski (1840 – 1893) Romance, Fa minör, Op. 5
P. D. Sarasate (1844- 1908)  les Airs Bohémiens
C. M. V. Weber (1786 – 1826) Konzertstück’ten final bölümü, Fa minör, Op. 79
E. Granados (1867 – 1916) İspanyol Dansı No. 2, Op. 37 “ Oriental”
A. Piazzolla (1921 – 1992) Chiquilin de Bachin &  Libertango

Etkinlik Kuralları

• 6 yaş üzeri bilete tabidir. 6 yaş ve altı etkinliğe alınmamaktadır. (Çocuk etkinlikleri hariç)

• Konsere geç gelen izleyiciler alkış arasında içeri alınacaktır. Geç kalan izleyiciler, önceden yerine oturmuş izleyicileri rahatsız etmeyecek ve salon düzenini bozmayacak şekilde uygun koltuklara yönlendirilecektir.

• Misafirlerin belirtilen oturma düzenine uyması zorunludur. Etkinlik boyunca yer değişikliği yapılamaz!

• Konser salonları, CSO mağaza ve CSO1826 Sergi Alanı’na yiyecek veya içecekle girmek yasaktır.

• Konser çıkışlarında yoğunluk yaşanmaması için aracınıza binmeden önce otopark ücretlerini ödeme noktalarından ödeyebilirsiniz.

• Konser salonuna giriş yapıldıktan sonra, zorunlu haller dışında, konser salonundan çıkış yapılamamaktadır. Zorunlu çıkış yapan dinleyicilerimiz görevli personelin yönlendirmesiyle alkış arasında salona girebilecektir.

Bilgi : CSO ADA Ankara’daki otopark ve salon girişlerinde yaşanan yoğunluktan etkilenmemeniz adına konser ve/veya etkinlik öncesi alana erken gelmenizi önemle rica ederiz.