Etkinlik Hakkında

Curtis Stigers Vocal ve Saksafon
Cliff Schmitt Bas
Matthew Fries Piyano
Paul Wells Davul

          

Curtis Stigers, 13 caz albümünü sığdırdığı, 30 yılı aşkın kariyerine hem solist hem söz yazarı hem de saksafonist ve gitarist olarak devam ediyor. “I Wonder Why” parçasıyla Amerika ve Birleşik Krallık listelerinde ilk 10’a yükselen Stigers, aynı zamanda Elton John, Eric Clapton, Prince, Bonnie Raitt, Rod Stewart ve Julia Fordham gib isimlerle sahnede yer aldı.

 

 “The Bodyguard” başta olmak üzere  hazırladığı film ve dizi müzikleri, rock’n roll ve caz’ın füzyonuyla milyonların kalbini kazandı. London Times tarafından “yaratıcı ve sınıflandırılamaz” bir sanatçı olarak atfedilen Stigers, 7 Kasım 2022 tarihinde saat 20.00'da  CSO Ada Ankara Ana Salon'da  seyircisiyle buluşuyor.

Etkinlik Kuralları

• 6 yaş üzeri bilete tabidir. 6 yaş ve altı etkinliğe alınmamaktadır (çocuk etkinlikleri hariç).

• Konsere geç gelen izleyiciler alkış arasında içeri alınacaktır. Geç kalan izleyiciler, önceden yerine oturmuş izleyicileri rahatsız etmeyecek ve salon düzenini bozmayacak şekilde uygun koltuklara yönlendirilecektir.

• Misafirlerin belirtilen oturma düzenine uyması zorunludur. Etkinlik boyunca yer değişikliği yapılamaz!

• Konser salonları, CSO mağaza ve CSO1826 Sergi Alanı’na yiyecek veya içecekle girmek yasaktır.

• Konser salonuna giriş yapıldıktan sonra, zorunlu haller dışında, konser salonundan çıkış yapılamamaktadır. Zorunlu çıkış yapan ziyaretçilerimiz görevli personelin yönlendirmesi ile alkış arasında salona girebilecektir.

• Konser çıkışlarında yoğunluk yaşanmaması için aracınıza binmeden önce otopark ücretlerini ödeme noktalarından ödeyebilirsiniz.