Etkinlik Hakkında

Aşk Şarkılarının Efsane Sesi Viktor Lazlo, kariyerinin en özel şarkılarıyla Ankara'ya özel olarak hazırladığı Best Of Repertuvarıyla 8 Haziran’da CSO Ada Ankara’da.

Yumuşak sesi ve geceye yakışan şarkılarıyla 80’ler boyunca latin lezzetinde ve caz kokan şarkıları ile Avrupa’nın en ünlü şarkıcılarından biri olmayı başaran Viktor Lazlo, 30 yılı aşkın kariyerinin en sevilen şarkılarıyla Ankara’da ilk kez 8 Haziran’da CSO Ada Ankara’da dinleyici ile buluşacak.

Viktor Lazlo, Türk dinleyicilerinin yakından tanıdığı isimlerden biri. “My Name is Billie Holiday”, “Begin the Beguine” ve “Woman” albümleriyle büyük başarılara imza atan Lazlo, ilk romanı “La Femme Qui Pleure” ile sükseli bir giriş yaptığı edebiyat sahnesinde son iki romanı “Les Passagers Du Siecle” (2018) ve “Trafiquants de Colore” (2020) ile adından söz ettirmeye devam ediyor.

Viktor Lazlo'nun caz, karayip cazı ve dünya müziğinin çarpıcı bir karışımı olan son albümü “Suds” derin sözleri ve Khalil Chahine'in enfes düzenlemeleriyle farklı türler arasındaki melezleşmenin enfes bir başyapıtı olarak tanımlanıyor. "Suds" albümünde Viktor Lazlo, müzik direktörü Khalil Chahine, Jacques Dutronc, Michel Legrand ve Henri Salvador gibi ünlü sanatçılarla çalışmış, albümde ayrıca 2022 yılında Victoire du Jazz ödülünü kazanan davulcu Arnaud Dolmen, Kübalı basçı Felipe Cabrera, Kübalı perküsyoncu Inor Sotolongo, Fransız klarnetçi Stéphane Chausse ve Fransız piyanist ve kemancı Christophe Cravero yer alıyor.

Kariyerinde unutulmaz şarkılara imza atan Viktor Lazlo, Best Of repertuvarı ile Ankara’da ilk kez 8 Haziran’da CSO Ada Ankara’da en sevilen şarkılarından oluşan repertuvarıyla müzikseverlerle buluşacak.

Etkinlik Kuralları

• 6 yaş üzeri bilete tabidir. 6 yaş ve altı etkinliğe alınmamaktadır. (Çocuk etkinlikleri hariç)

• Konsere geç gelen izleyiciler alkış arasında içeri alınacaktır. Geç kalan izleyiciler, önceden yerine oturmuş izleyicileri rahatsız etmeyecek ve salon düzenini bozmayacak şekilde uygun koltuklara yönlendirilecektir.

• Misafirlerin belirtilen oturma düzenine uyması zorunludur. Etkinlik boyunca yer değişikliği yapılamaz!

• Konser salonları, CSO mağaza ve CSO1826 Sergi Alanı’na yiyecek veya içecekle girmek yasaktır.

• Konser çıkışlarında yoğunluk yaşanmaması için aracınıza binmeden önce otopark ücretlerini ödeme noktalarından ödeyebilirsiniz.

• Konser salonuna giriş yapıldıktan sonra, zorunlu haller dışında, konser salonundan çıkış yapılamamaktadır. Zorunlu çıkış yapan dinleyicilerimiz görevli personelin yönlendirmesiyle alkış arasında salona girebilecektir.

Bilgi : CSO Ada Ankara’daki otopark ve salon girişlerinde yaşanan yoğunluktan etkilenmemeniz adına konser ve/veya etkinlik öncesi alana erken gelmenizi önemle rica ederiz.