Etkinlik Hakkında

Duo Blanc & Noir, “IT’S ELECTRIC” Albümünün Türkiye Prömiyeri ile 9 Ağustos’ta İlk Kez CSO Ada Ankara Mavi Salon’da

Duo Blanc & Noir olarak farklı kültürleri birleştirmek, bununla zenginleşebilmek ve herkese aktarabilmek için yol almaya devam eden piyanist Selin Şekeranber ve Yudum Çetiner, dünyada bir piyano ikilisi tarafından ilk kez Fender Rhodes piyanolar ile kayıt ettikleri son albümleri “It's Electric”in Türkiye Prömiyeri ile 9 Ağustos’ta CSO Ada Ankara Mavi Salon’da dinleyici ile buluşacak.

Duo Blanc & Noir her yıl Almanya’da verilen dünyanın en prestijli klasik müzik ödüllerinden biri sayılan Opus Klasik ödüllerine ‘It’s Electric’ albümü ile “Yılın Topluluğu”, “Yılın Video Klibi”, “Sınır Tanımayan Klasik Müzik” ve “Oda Müziği Kaydı” kategorilerinde 4 dalda ülkemizden aday gösterilen tek piyano ikilisi oldu.

Cazın kült enstrümanı Fender Rhodes olarak da bilinen Rhodes Piyano'nun naif tınısı ve tuşe yapısı ile J.S.Bach'ın armonik zenginliğini "it’s Electric" albümünde buluşturan ikilinin, geçmiş  ve geleceği birbirine bağlayan, zamana kafa tutan, ezber bozan avangard albümü "it's Electric" dünyada ilk defa bir piyano ikilisi  tarafından kayıt edilmiş Rhodes Piano albümü olma özelliğini taşıyor.

İkili albümde yer alan J.S.Bach'ın “Tocatta” eserine Ecem Lawton yönetiminde çektikleri video klip ile Munich Music Video Awards, International Sound Music Awards, Onyko Film Awards, Dubai Independent Film Festival, Euro Music Video Awards, Rome Music Video Awards, ve LNDN Music Video Awards, International Sound Music Awards gibi uluslararası festival ve yarışmalarda en iyi klasik müzik video ve müzik ödülüne sahip oldu.

Etkinlik Kuralları

• 6 yaş ve altı etkinliğe alınmamaktadır. 6 yaş üzeri bilete tabidir.

• Konsere geç gelen izleyiciler alkış arasında içeri alınacaktır. Geç kalan izleyiciler, önceden yerine oturmuş izleyicileri rahatsız etmeyecek ve salon düzenini bozmayacak şekilde uygun koltuklara yönlendirilecektir.

• Misafirlerin belirtilen oturma düzenine uyması zorunludur. Etkinlik boyunca yer değişikliği yapılamaz!

• Konser salonları, CSO mağaza ve CSO1826 Sergi Alanı’na yiyecek veya içecekle girmek yasaktır.

• Konser çıkışlarında yoğunluk yaşanmaması için aracınıza binmeden önce otopark ücretlerini ödeme noktalarından ödeyebilirsiniz.

• Konser salonuna giriş yapıldıktan sonra, zorunlu haller dışında, konser salonundan çıkış yapılamamaktadır. Zorunlu çıkış yapan dinleyicilerimiz görevli personelin yönlendirmesiyle alkış arasında salona girebilecektir.

Bilgi : CSO Ada Ankara’daki otopark ve salon girişlerinde yaşanan yoğunluktan etkilenmemeniz adına konser ve/veya etkinlik öncesi alana erken gelmenizi önemle rica ederiz.