Etkinlik Hakkında

Burak Onur Erdem şef
Martin Palmeri piyano 
Dario Polonara bandoneon 
Ceren Aydın soprano
İlayda Zeynep Köksal 1. keman
Ayça Akünal Özalp 2. keman
Derya Dilay Akar viyola
Doğuş Ergin viyolonsel
Tuncay İpteş kontrabas

Palmeri, Misa Tango'da tarihsel latince metinlerle tangonun ritmini buluşturmuş. Dinleyeni Arjantin'in büyülü tango ritmiyle zengin melodi dünyasına çeken eser, bestecinin Devlet Çoksesli Korosu için yaptığı düzenleme ile seslendiriliyor. Bandoneon, solist ve koroya yaylı quintetin eşlik edeceği konserde piyanoyu da Martin Palmeri çalıyor.

 

Etkinlik Kuralları

•6 yaş ve altı etkinliğe alınmamaktadır. 6 yaş üzeri bilete tabidir.

• Konsere geç gelen izleyiciler alkış arasında içeri alınacaktır. Geç kalan izleyiciler, önceden yerine oturmuş izleyicileri rahatsız etmeyecek ve salon düzenini bozmayacak şekilde uygun koltuklara yönlendirilecektir.

• Misafirlerin belirtilen oturma düzenine uyması zorunludur. Etkinlik boyunca yer değişikliği yapılamaz!

• Konser salonları, CSO mağaza ve CSO1826 Sergi Alanı’na yiyecek veya içecekle girmek yasaktır.

• Konser çıkışlarında yoğunluk yaşanmaması için aracınıza binmeden önce otopark ücretlerini ödeme noktalarından ödeyebilirsiniz.

• Konser salonuna giriş yapıldıktan sonra, zorunlu haller dışında, konser salonundan çıkış yapılamamaktadır. Zorunlu çıkış yapan dinleyicilerimiz görevli personelin yönlendirmesiyle alkış arasında salona girebilecektir.

Bilgi : CSO Ada Ankara’daki otopark ve salon girişlerinde yaşanan yoğunluktan etkilenmemeniz adına konser ve/veya etkinlik öncesi alana erken gelmenizi önemle rica ederiz.