Etkinlik Hakkında

Necmi Kıran şef

Solistler:
Eyüp Görkem
Fatma Nur Akay
Gülderen Yavuz
Sıtkı Akın
Yeter Tunç

 

Ankara Devlet Türk Halk Müziği Korosu, şef Necmi Kıran yönetiminde, “Ağızlar ve Tavırlar” adlı, tematik seri konserinde, Kırşehir, Kırıkkale ve Ankara illerimizin ağız ve tavır özelliklerini sergileyen özel repertuvarı ile seyircisinin karşısına çıkıyor.

Koral ve solistik icranın harmanlandığı bu tematik konserde, koronun değerli solistleri Eyüp Görkem, Fatma Nur Akay, Gülderen Yavuz, Sıtkı Akın ve Yeter Tunç’ yer alırken; çalma- söyleme geleneğinin usta temsilcilerinden İsmail Altunsaray, yöresi olan Kırşehir’in ağız ve tavır özelliklerini doyumsuz bir icra ile sergileyecek.

Kırşehir, Kırıkkale ve Ankara’nın, gerçek yerel ezgilerinin değişik formlarının ve oyunlarının sunulacağı 1 Aralık 2023 tarihli bu konseri, ajandanıza kaydetmenizi ve kaçırmamanızı öneririz…


 

Etkinlik Kuralları

• 6 yaş üzeri bilete tabidir. 6 yaş ve altı etkinliğe alınmamaktadır. (Çocuk etkinlikleri hariç)

• Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası konserlerinde; konser saati başlangıcında kapılar kapanacak ve içeri dinleyici alınmayacaktır. Konsere geç kalan dinleyicilerimiz aralı konserlerde görevli personelin yönlendirmesiyle, konserin ikinci yarısında salona alınacaktır.(Ara olmayan konserlerde geç kalan dinleyiciler konsere alınmayacaktır) Konser başlamadan 10 dakika önce salon içerisinde yerlerinize oturmanızı önemle rica ederiz.

• Misafirlerin belirtilen oturma düzenine uyması zorunludur. Etkinlik boyunca yer değişikliği yapılamaz!

• Konser salonları, CSO mağaza ve CSO1826 Sergi Alanı’na yiyecek veya içecekle girmek yasaktır.

• Konser çıkışlarında yoğunluk yaşanmaması için aracınıza binmeden önce otopark ücretlerini ödeme noktalarından ödeyebilirsiniz.

• Konser salonuna giriş yapıldıktan sonra, zorunlu haller dışında, konser salonundan çıkış yapılamamaktadır. Zorunlu çıkış yapan dinleyicilerimiz görevli personelin yönlendirmesiyle aralı konserlerde konserin ikinci yarısında salona alınacaktır. Ara olmayan konserlerde salona yeniden giriş mümkün değildir.

Bilgi : CSO Ada Ankara’daki otopark ve salon girişlerinde yaşanan yoğunluktan etkilenmemeniz adına konser ve/veya etkinlik öncesi alana erken gelmenizi önemle rica ederiz.