Etkinlik Hakkında

“İnsanın tanımında eskiyle yetinmek değil, yeniyi yaratmak vardır.” 100. yaşında çağdaş bağdar Ertuğrul Oğuz Fırat’ı anma konseri.
 

"Besteci, ressam, şair ve yazar Ertuğrul Oğuz Fırat’ın doğumunun 100. yıl dönümü onuruna Öncü Sanatı Koruma Derneği tarafından organize edilecek akşamda, Fırat’ın sanatsal pratiği ve yaşamı bir söyleşi aracılığıyla ele alındıktan sonra,  Ali Pınar eşliğinde sanatçının hem görsel hem de işitsel üretimlerinin bir arada deneyimlenebileceği bütüncül bir performans ile sanatseverlerle buluşacak."


Program
Söyleşi – İlk 30 dk.
 

Op. 56 Korkaklığa, Sessizliğe ölüme karşı yanıttır
EOF Ensemble
Orhun Orhon şef
Mehmet Okonşar piyano
Selin Nardemir Önertürk çello
Yusuf Çelik çello
Eda Fındıklı çello
Onur Şenler çello
Ediz Şekercioğlu çello
Damla Çaylı Güngör çello
Cem Önertürk flüt
Ufuk Soygürbüz obua 
Kıvanç Fındıklı klarnet
Ozan Evruk fagot
Hüseyin Uçar korno
Onurcan Çağatay trompet
Cem Güngör trombon

 

Op. 60 Tohum ve Kıvılcımlar
Cem Önertürk flüt
Ufuk Soygürbüz obua
Kıvanç Fındıklı klarnet
Ozan Evruk fagot
Hüseyin Uçar korno

 

Op. 78 Ağıtsal Dördül 
Nemeth Quartet
Gülen Ege Serter keman
Şeniz Serter keman
Pınar Basalak viyola
Mutlu Varlık Kocaili çello

 

Etkinlik Kuralları

• 6 yaş üzeri bilete tabidir. 6 yaş ve altı etkinliğe alınmamaktadır. (Çocuk etkinlikleri hariç)

• Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası konserlerinde; konser saati başlangıcında kapılar kapanacak ve içeri dinleyici alınmayacaktır. Konsere geç kalan dinleyicilerimiz aralı konserlerde görevli personelin yönlendirmesiyle, konserin ikinci yarısında salona alınacaktır.(Ara olmayan konserlerde geç kalan dinleyiciler konsere alınmayacaktır) Konser başlamadan 10 dakika önce salon içerisinde yerlerinize oturmanızı önemle rica ederiz.

• Misafirlerin belirtilen oturma düzenine uyması zorunludur. Etkinlik boyunca yer değişikliği yapılamaz!

• Konser salonları, CSO mağaza ve CSO1826 Sergi Alanı’na yiyecek veya içecekle girmek yasaktır.

• Konser çıkışlarında yoğunluk yaşanmaması için aracınıza binmeden önce otopark ücretlerini ödeme noktalarından ödeyebilirsiniz.

• Konser salonuna giriş yapıldıktan sonra, zorunlu haller dışında, konser salonundan çıkış yapılamamaktadır. Zorunlu çıkış yapan dinleyicilerimiz görevli personelin yönlendirmesiyle aralı konserlerde konserin ikinci yarısında salona alınacaktır. Ara olmayan konserlerde salona yeniden giriş mümkün değildir.

Bilgi : CSO Ada Ankara’daki otopark ve salon girişlerinde yaşanan yoğunluktan etkilenmemeniz adına konser ve/veya etkinlik öncesi alana erken gelmenizi önemle rica ederiz.