Etkinlik Hakkında

Pop Müziğin Efsane İsmi Demet Sağıroğlu 15 Mart’ta İlk Kez Cso Ada Ankara Mavi Salon’da!

Türk popunun unutulmazları arasına girmiş ve 1994’te aranjörlüğünü Uzay Heparı'nın, prodüktörlüğünü Şehrazat'ın yaptığı Kınalı Bebek ile 90’lı yıllardan bu yana hayatımızda olan “Arnavut Kaldırımı”, “Papatya Falları”, “Şikayetim Var” “İhanet Ettin” gibi hit şarkılarıyla dinleyicilerin gönlünde taht kuran yepyeni teklisi Resmen Haksızlık’ı 16 Şubat’ta tüm dijital platformlarda dinleyici ile buluşturan Demet Sağıroğlu, 15 Mart’ta CSO Ada Ankara Mavi Salon’da dinleyicilerle buluşacak.

Bilkent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü'nde eğitim görürken, aynı üniversitenin şan bölümünde açılan sınavda birinci olunca Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Şan Bölümü'ne burslu olarak geçiş yapan daha sonra İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı'ndan mezun olan Demet Sağıroğlu, Kayahan’ın vokalisti olarak başladığı profesyonel müzik hayatına sonraki yıllarda Türk Pop müziğine damga vuran şarkılarla devam etti.

Şarkıcılığının yanı sıra “Zeki Müren Bir Demet Yasemen” müzikali ve “Nilgün” adlı TV dizisinde rol alırken, Atilla Özdemiroğlu ile “Ağır Roman”, Erkin Aslan'la “Asansör”, Fazıl Say ile “İyi Seneler Londra”, 2009’da ise Melih Kibar ile “Adını Sen Koy” filmlerinin müziklerinde yer aldı.

Kariyerinde şu ana kadar 6 albüm ve 7 single çalışmasıyla hayranlarının gönlünde taht kuran Demet Sağıroğlu 15 Mart’ta ilk kez CSO Ada Ankara Mavi Salon’da dinleyicilerle buluşacak.

Etkinlik Kuralları

• 6 yaş üzeri bilete tabidir. 6 yaş ve altı etkinliğe alınmamaktadır. (Çocuk etkinlikleri hariç)

• Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası konserlerinde; konser saati başlangıcında kapılar kapanacak ve içeri dinleyici alınmayacaktır. Konsere geç kalan dinleyicilerimiz aralı konserlerde görevli personelin yönlendirmesiyle, konserin ikinci yarısında salona alınacaktır.(Ara olmayan konserlerde geç kalan dinleyiciler konsere alınmayacaktır) Konser başlamadan 10 dakika önce salon içerisinde yerlerinize oturmanızı önemle rica ederiz.

• Misafirlerin belirtilen oturma düzenine uyması zorunludur. Etkinlik boyunca yer değişikliği yapılamaz!

• Konser salonları, CSO mağaza ve CSO1826 Sergi Alanı’na yiyecek veya içecekle girmek yasaktır.

• Konser çıkışlarında yoğunluk yaşanmaması için aracınıza binmeden önce otopark ücretlerini ödeme noktalarından ödeyebilirsiniz.

• Konser salonuna giriş yapıldıktan sonra, zorunlu haller dışında, konser salonundan çıkış yapılamamaktadır. Zorunlu çıkış yapan dinleyicilerimiz görevli personelin yönlendirmesiyle aralı konserlerde konserin ikinci yarısında salona alınacaktır. Ara olmayan konserlerde salona yeniden giriş mümkün değildir.

Bilgi: CSO Ada Ankara’daki otopark ve salon girişlerinde yaşanan yoğunluktan etkilenmemeniz adına konser ve/veya etkinlik öncesi alana erken gelmenizi önemle rica ederiz.