Etkinlik Hakkında

CSO Ada Ankara, dünyaca ünlü koreograf Mourad Merzouki'nin olağanüstü bir performansıyla sanatseverlere unutulmaz bir deneyim sunuyor. 3 Nisan 2024, Çarşamba gecesi gerçekleşecek bu özel konserde, hip-hop dansının tüm stillerini keşfeden Merzouki'nin, sirk, dövüş sanatları, görsel sanatlar, video ve canlı müzikle harmanlanmış eserlerine tanık olacaksınız. Merzouki, dans dünyasına yeni ufuklar açarak, hareketin köklerini ve sosyal ile coğrafi kökenlerini göz ardı etmeden, dansa yeni bakış açıları sunuyor. 

1989 yılında Accrorap’ı kurduktan sonra, 1996'da kendi sanat evrenini Käfig ile geliştiren Merzouki, bugüne kadar otuzdan fazla eser yarattı ve bu eserler, Fransa ve yurt dışında, 65 ülkede 4.000'den fazla performansta 2 milyondan fazla seyirci tarafından izlendi. Merzouki ayrıca, 2009'dan 2022'ye kadar Centre chorégraphique national de Créteil et du Val-de-Marne'ün direktörlüğünü yaparak, bölgeyle kökleri olan ve dünyaya açık bir sanatsal proje geliştirdi. Le Concert de la Loge ile birlikte, 2015 yılında keman sanatçısı Julien Chauvin tarafından kurulan bu topluluk, Barok müzikten 20. yüzyıl başlarına kadar geniş bir repertuara sahip, oda, senfonik ve opera müziği programları sunuyor. Ensemble, Haydn'ın Paris Senfonileri'nin tamamını içeren altı ciltlik kayıtları da dahil olmak üzere, Diapason d'or, BBC Choice, Gramophone ödülü, Diamant d'Opéra Magazine, Choc Classica gibi birçok prestijli ödülün sahibi oldu. 

Bu eşsiz etkinlik, Mourad Merzouki'nin hip-hop dansına yeni bir soluk getiren yenilikçi koreografisini ve Le Concert de la Loge'nin zengin müzik mirasını Ankara'da sahnelemek için bir araya geliyor. 3 Nisan 2024 Çarşamba gecesi gerçekleşecek bu konser, sanatın farklı disiplinlerinin kusursuz bir uyum içinde buluştuğu, görkemli bir sanat şölenine dönüşecek.

Etkinlik Kuralları

• 6 yaş üzeri bilete tabidir. 6 yaş ve altı etkinliğe alınmamaktadır. (Çocuk etkinlikleri hariç)

• Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası konserlerinde; konser saati başlangıcında kapılar kapanacak ve içeri dinleyici alınmayacaktır. Konsere geç kalan dinleyicilerimiz aralı konserlerde görevli personelin yönlendirmesiyle, konserin ikinci yarısında salona alınacaktır. (Ara olmayan konserlerde geç kalan dinleyiciler konsere alınmayacaktır) Konser başlamadan 10 dakika önce salon içerisinde yerlerinize oturmanızı önemle rica ederiz.

• Misafirlerin belirtilen oturma düzenine uyması zorunludur. Etkinlik boyunca yer değişikliği yapılamaz!

• Konser salonları, CSO mağaza ve CSO1826 Sergi Alanı’na yiyecek veya içecekle girmek yasaktır.

• Konser çıkışlarında yoğunluk yaşanmaması için aracınıza binmeden önce otopark ücretlerini ödeme noktalarından ödeyebilirsiniz.

• Konser salonuna giriş yapıldıktan sonra, zorunlu haller dışında, konser salonundan çıkış yapılamamaktadır. Zorunlu çıkış yapan dinleyicilerimiz görevli personelin yönlendirmesiyle aralı konserlerde konserin ikinci yarısında salona alınacaktır. Ara olmayan konserlerde salona yeniden giriş mümkün değildir.

Bilgi: CSO Ada Ankara’daki otopark ve salon girişlerinde yaşanan yoğunluktan etkilenmemeniz adına konser ve/veya etkinlik öncesi alana erken gelmenizi önemle rica ederiz.

Galeri