Etkinlik Hakkında

Sufle, 2012 yılında Göksu Taşçeviren ve Mustafa Atik tarafından kuruldu. O zamanlar akustik cover'larıyla tanınan grup birkaç yıl sonra, Brit Pop ve Dark Pop gibi türlerden ilham alarak 2017 yılında ilk EP'leri 'Pus'u yayınladı. Birçok festivalde, performans salonunda çalarak ve birçok müzik ödülü alırken, ilk stüdyo albümlerini yayınladılar. 2020'de 'Geri Geri Maraton Koştum' adını verdiler. 2021'de ise Türkiye'nin en önemli rock yıldızlarından Teoman ile (Nancy Sinatra ve Lee Hazlewood'un yazdığı) Yaz Şarabı'nın Türkçe uyarlamasını yaptılar. Sufle, son olarak Haziran 2022'de üç şarkıdan oluşan 'Lotus' adlı yeni EP'sini yayınladı. Bu EP'de İlkay Şencan ile birlikte ürettikleri tropikal ve güçlü bir elektronik ses yarattılar. Grup her zaman olduğu gibi derinden hissettikleri ve dinlemekten keyif aldıkları müzikler üretmeye devam ediyor.

Sufle 2 Nisan Salı günü CSO Ada Ankara Bankkart Mavi Salon'da sevenleriyle buluşuyor.

Etkinlik Kuralları

• 6 yaş ve altı etkinliğe alınmamaktadır. 6 yaş üzeri bilete tabidir.

• Konsere geç gelen izleyiciler alkış arasında içeri alınacaktır. Geç kalan izleyiciler, önceden yerine oturmuş izleyicileri rahatsız etmeyecek ve salon düzenini bozmayacak şekilde uygun koltuklara yönlendirilecektir.

• Misafirlerin belirtilen oturma düzenine uyması zorunludur. Etkinlik boyunca yer değişikliği yapılamaz!

• Konser salonları, CSO mağaza ve CSO1826 Sergi Alanı’na yiyecek veya içecekle girmek yasaktır.

• Konser çıkışlarında yoğunluk yaşanmaması için aracınıza binmeden önce otopark ücretlerini ödeme noktalarından ödeyebilirsiniz.

• Konser salonuna giriş yapıldıktan sonra, zorunlu haller dışında, konser salonundan çıkış yapılamamaktadır. Zorunlu çıkış yapan  dinleyicilerimiz görevli personelin yönlendirmesiyle alkış arasında salona girebilecektir.

Bilgi : CSO Ada Ankara’daki otopark ve salon girişlerinde yaşanan yoğunluktan etkilenmemeniz adına konser ve/veya etkinlik öncesi alana erken gelmenizi önemle rica ederiz.